Restavracija Ukanc

Restavracija Ukanc

Ne boste se morali upreti raznovrstni ponudbi, ki jo je za vas pripravil chef Denis.

V naši restavraciji lahko poleg izvrstnih pic, po katerih smo v prvi vrsti znani, izbirate tudi v raznoliki ponudbi sestavljenih solat. Med njimi sta najbolj priljubljeni solata s pršutom in bohinjskim sirom in solata s popečenim roastbeefom.

Da pa ne bi zapostavili tistih ljubiteljev mesnih jedi, je chef Denis sestavil 5 vrst slastnih burgerjev pripravljenih iz lokalnih sestavin. Ponudbi burgerjev smo dodali tudi BBQ rebrca, piščančje trakce, perutničke in roastbeef z zeliščnim maslom.

Če pa vam ostane še nekaj prostora v vaših želodčkih, vam priporočamo sveže pripravljene sladice, kot so govic kugla, panna cota z vročimi gozdnimi sadeži, čokoladna pena po bohinjsko in še marsikaj bi se našlo izpod rok našega chefa.

Vsej tej ponudbi pa smo dodali tudi nekaj piv domačih pivovarn (Pivovarna Academia, Humanfish in Pelicon) in vin slovenskih vinarjev (Radgonske gorice, Colja, Mavrič, Erzetič, Kristančič…).

}

Delovni čas

Ponedljek
Zaprto
Torek - Sobota
15:00 - 22:00
Nedelja
15:00 - 21:00

KONTAKT

Prohotel, d. o. o.
Ukanc 20
4265 Bohinjsko jezero

Telefon: 05 995 57 87
E-pošta: info@prohotel.si

SLEDI NAM

Produkcija:  I © 2022 Prohotel d.o.o.

Naša spletna stran katere lastnik je PROHOTEL d.o.o. uporablja piškotke. Nizkokalorične (nujne, za katere privolitev ni potrebna) smo vam jih že naložili, veseli pa bomo, če nam boste dali svojo privolitev tudi za analitične piškotke. View more
SE STRINJAM
Call Now
Directions